ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με πρωταγωνιστή τον Καρακάση το Παλαιό Φάληρο, 11-5 τον ΟΦΘ

  21.10.2023 15:19       2909

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νικόλα Καρακάση, που πέτυχε 6 γκολ, το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε με 11-5 επί του ΟΦΘ στην έδρα του στο “Ρέστειο”, στο ματς που άνοιξε την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών και στο πλαίσιο του Β' Ομίλου.

Οι Φαληριώτες του Κώστα Βαμβακάρη πέτυχαν έτσι τη δεύτερη υπερπολύτιμη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασαν στους 8 βαθμούς (καθώς έχουν και δύο ισοπαλίες). Αντίθετα οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ.

Με ένα ακόμα σημαντικό όπλο την άμυνα, ο ΑΟΠΦ προγήθηκε με 3-0 και στη συνέχεια κράτησε το προβάδισμα έστω και με ένα γκολ, στο διάστημα που ο ΟΦΘ ήταν ανταγωνιστικός. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, όμως, η κυριαρχία του Φαλήρου ήταν απόλυτη και μέχρι το τελικό 11-5.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΟΦΘ 11-5

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 3-2, 3-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης 1, Ογκουζτσάν, Παπαδημητρίου, Δήμου 1, Καρακάσης 6, Πάβιτσιτς 1, Βάσσος, Δημακόπουλος, Καλής, Μάμμος, Κοντονής, Φλέγκας, Φλώρος 1, Λεμπέσης 1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαλέρης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης 1, Παυλίδης 1, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Πρωϊμάκης 1, Γραμματικόπουλος, Δημητριάδης 1, Κορίτσας.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής