ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με σταθμό τις ΗΠΑ, στο Παγκόσμιο, η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών

  25.06.2019 14:53       1036

Στο Λος Άντζελες, μέσω Κωνσταντινουπολης, μεταβαίνει αύριο (26/6, 10.30), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανζού (14-28 Ιουλίου).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 αθλήτριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρίνα Κοτσιώνη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος (υπεύθυνος ομοσπονδιακός των Νέων γυναικών), η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης.

Η Εθνική μας ομάδα θα προετοιμαστεί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκη εθνική ομάδα των ΗΠΑ, εως τις 2 Ιουλίου, στο Λος Αλαμίτος, όπως και στη συνέχεια και έως τις 8 Ιουλίου στο Μπέρκλεϊ, οπότε και θα αναχωρήσει από το Σαν Φρανσίσκο, στην Κορέα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην διάρκεια της προετοιμασίας θα διεξαχθούν μεταξύ τους 4 επίσημα φιλικά παιχνίδια με το ακόλουθο πρόγραμμα:

*29 Ιουνίου, 19.30 τοπική, Ρίβερσάιντ Καλιφόρνια

*1 Ιουλίου, 19.00 τοπική, Νιούπορτ

*4 Ιουλίου, 17.00 τοπική, Μοράγκα Καλιφόρνια

*6 Ιουλίου, 19.00 τοπική, Στόκτον Καλιφόρνια 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ