ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με σβηστές μηχανές ο Ολυμπιακός 18-2 τον ΝΟ Χανίων

  23.02.2013 18:06       807

Σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να συναντήσει εμπόδια, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 18-2 του ΝΟ Χανίων στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και διατήρησε το απόλυτο των νικών (13/13) παραμένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων άφησε έξω από τη σύνθεση της ομάδας στο σημερινό αγώνα κάποιους παλιούς, για ξεκούραση (Δεληγιάννης, Μάζης, Σχίζας) και έδωσε ευκαιρίες σε νεώτερους (απουσίαζε κι ο Καπότσης λόγω τραυματισμού). Οι Χανιώτες, έχοντας αγωνιστεί και χθες οπότε πήραν μια σημαντική νίκη στην Ηλιούπολη επί του ΝΑΟ Κέρκυρας (για την προηγούμενη αγωνιστική), δεν μπόρεσαν να φέρουν ιδιαίτερη αντίσταση. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 18-2

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-0, 3-1, 7-1, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος Χρ., Δελακάς 1, Λιαπάκης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. 7, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Μάγιαρακ 2, Πέττας, Καλογεράκος, Αργυρόπουλος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης 1, Δασκαλάκης, Παπασηφάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Χατζηδάκης, Βιζυράκης, Σουλογάνης, Μαζοκοπάκης 1, Μιγιάκης

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ από το ματς του Πειραιά ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε 7 γκολ