ΤΕΧΝΙΚΗ / ΟΠΕΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με τέσσερα Πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα

  12.05.2012 21:53       1218

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του πανελληνίου Πρωταθλήματος ΟΠΕΝ Τεχνικής Κολύμβησης. Τέσσερις αθλητές σημείωσαν Πανελλήνια ρεκόρ, ενώ άλλοι τρεις έπιασαν το όριο για διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Βασίλης Λεβέντης σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στα 50μ. Διπλό Πέδιλο με χρόνο 21.64. Η Δωροθέα Ιωαννίδου σημείωσε επίσης ρεκόρ στα 50μ. Διπλό Πέδιλο Γυναικών με χρόνο 23.41, και τέλος η Ουρανία Βλάχου,  κατέχει πλέον (και αυτή) τα Πανελλήνια ρεκόρ στα 50μ. Διπλό Πέδιλο Παγκορασίδων Α’ και Κορασίδων, με χρόνο 26.05.

Τρεις αθλητές έπιασαν τα όρια για διεθνείς διοργανώσεις. Η Ελένη Βασιλειάδου στα 50μ. Διπλά Πέδιλα με χρόνο 21.28 η οποία δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Δεν το περίμενα. Ο προπονητής μου έλεγε ότι θα κολυμπούσα πάνω στο όριο όμως εγώ κατάφερα να κολυμπήσω λίγο πιο κάτω από αυτό. Χαίρομαι πολύ που θα πάω στο Παγκόσμιο και σίγουρα θα προσπαθήσω για μία αξιοπρεπή εμφάνιση εκεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την μητέρα μου που στέκεται στο πλευρό μου σε κάθε μου προσπάθεια, καθώς και στον προπονητή μου Γιώργο Αδάμ»

Επίσης, ο Αντώνης Τσουρουνάκης στα 400μ. Επιφάνεια με χρόνο 03:04.71 και ο Γιώργος Παπουτσής στα 400μ. Επιφάνεια με χρόνο 03:12.42 έπιασαν το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων. Ο Παπουτσης δήλωσε στην ΚΟΕ: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Προσπάθησα για ό,τι καλύτερο και τελικά ήρθε. Η ψυχολογία μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως με πολύ καλή προπόνηση θα είμαι έτοιμος και στην επόμενη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Αλέκο Ξιάρχο και Γιώργο Σαλταμανίκα»

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ στην κατηγορία ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Στην φώτο ο Γιώργος Παπουτσής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος