ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με το μυαλό στην Ουΐπεστ (νίκη με 17-3 του Ολυμπιακού επί του Εθνικού)

  15.04.2021 20:46       702

Δεκαπέντε ημέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό της Ευρωλίγκα απέναντι στην ουγγρική Ουΐπεστ στην Βουδαπέστη, ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με άνεση του Εθνικού με 17-3 στο κυριότερο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ήταν η 10η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το τμήμα που διατηρεί τον τίτλο του φαβορί για την επικράτηση στις εσωτερικές διοργανώσεις.

Ο Εθνικός του Κώστα Φιτσανάκη κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός (σκόραραν 10 παίκτριες) διατήρησε ένα σταθερό και ξεκάθαρο προβάδισμα στον αγώνα από την αρχή έως το τέλος (8-1 στο ημίχρονο). Για τον Εθνικό που αγωνίστηκε με 12 παίκτριες (δεν αγωνίστηκαν οι Μπερίκου-Λογοθέτη και Καραμπέτσου) ήταν η 3η ήττα (2 από τον Ολυμπιακό και 1 από την Βουλιαγμένη).

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-17

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 0-3, 2-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου 2, Χατζηκυριακάκη 1, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκότζια, Ζαφειράκη, Χέλμη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τορνάρου 1, Τριχά 2.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος - Καλουζάκης.

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.