ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κώστας Βαμβακάρης

Με τον καιρό θα διορθώσουμε τα λάθη μας

  28.03.2013 08:45       691

Μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Μαυροβούνιο, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 8-9 για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, ο Κώστας Βαμβακάρης, άμεσος συνεργάτης του Σάκη Κεχαγιά, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την εικόνα της Εθνικής στο χθεσινό ματς, και για την προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το ερχόμενο καλοκαίρι:

«Ήταν ένα παιχνίδι δοκιμών για εμάς. Παραταχθήκαμε με πολλά νέα πρόσωπα και πραγματοποιήσαμε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μία περίοδος όπου δοκιμάζουμε πολλά πράγματα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο Παγκόσμιο της Βαρκελώνης.

Σήμερα κάναμε αρκετά λάθη, όμως πιστεύω πως με τον καιρό θα τα διορθώσουμε. Είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες στον παίκτη-παραπάνω, αλλά θεωρώ πως θα βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι και θα έρθει πιο εύκολα το γκολ στη συνέχεια, όπως επίσης δε μας ανησυχεί το ότι δεχτήκαμε αρκετά τέρματα από τη περιφέρεια, διότι είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό θα διορθωθεί στην πορεία.

Αυτό που με ικανοποίησε είναι ότι κρατάμε το σκορ χαμηλά και παίζουμε δυνατή και καλή άμυνα. Σίγουρα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια γκολ, αλλά γενικά νομίζω πως η άμυνά μας στο συγκεκριμένο ματς λειτούργησε πάρα πολύ καλά.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος