ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με τον Τεό Λοράντο, η Εθνική Γυναικών στο Προολυμπιακό τουρνουά

  03.02.2020 16:16       1293

Με αποκλειστικό γνώμονα, να μη χαθεί η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος και το Δ.Σ της ΚΟΕ, αφού αποδέχθηκαν την παραίτηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση, ανέθεσαν καθήκοντα Ομοσπονδιακού τεχνικού για το Προολυμπιακό τουρνουά (Τεργέστη, 8-15 Μαρτίου), στον ήδη Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας Νέων ανδρών και πρόσφατα Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κουβέιτ, Τεό Λοράντο.

Αποδέχθηκαν επίσης, την πρόταση του ιδίου, να έχει ως συνεργάτιδες του στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, τις πρώην διεθνείς μας Αντιγόνη Ρουμπέση (Αργυρή Ολυμπιονίκη μας το 2004. Παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2011 και αρχηγό της) και Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια πρωταθλήτρια μας το 2011).

Σ' ότι αφορά τον Γιώργο Μορφέση, τον οποίο η ΚΟΕ ευχαριστεί για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του έως τώρα, παραμένει στο δυναμικό της, σε ρόλο που θα συμφωνηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ