ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου η εκπομπή της Nova

  03.02.2015 13:49       686

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, που έχει ενταχθεί και πλαισιώνει το ομοσπονδιακό τεχνικό τιμ της ΚΟΕ στην υδατοσφαίριση, είναι καλεσμένος στη σημερινή (3/2) εκπομπή των καναλιών Novasports «Παίζουμε Ελλάδα πόλο».

 Το σχετικό Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Τύπου της Forthnet:

 «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στα κανάλια Novasports!

 Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 18:15, Novasports 1 & Novasports 1 HD με το Διονύση Στρούμπο

 Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ανοίγει τα χαρτιά του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, στην οποία καλεσμένος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

O τεχνικός της «γαλανόλευκης», μιλάει στο Διονύση Στρούμπο, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών και τη μάχη του τίτλου, για την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική Νέων Ανδρών, ενώ θα αναφερθεί και στην πολυσυζητημένη συνεργασία του με την ΚΟΕ.  

Τέλος, στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, που σημαδεύτηκε από νίκες που κρίθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο και από την επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ