ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε στο φινάλε από τα Χανιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας

  19.03.2022 15:58       858

Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, κατάφερε 20 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη να ισοφαρίσει στο τελικό 11-11 και να "αποδράσει" από την έδρα το ΝΟ Χανίων με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, που προηγήθηκε με 7-4, 9-6 και 11-9 είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη από νωρίς, ωστόσο οι Γλυφαδιώτες ανέτρεψαν τα δεδομένα και ο ΝΟΧ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Παπαποστόλου στην τελευταία επίθεση των φιλοξενουμένων ενώ σε αυτή που ακολούθησε ο Χαριτάκης δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Κορυφαίοι σκόρερ για τα Χανιά αναδείχτηκαν οι Αγιωργούσης και Μπέτο, σημειώνοντας από 3 γκολ, ενώ 3 γκολ επίσης σκόραρε ο Παπαποστόλου για την ομάδα της Γλυφάδας. Ο ΑΝΟΓ ανεέβηκε στους 25 β., παραμένοντας επικεφαλής του G3, ενώ ο ΝΟΧ φτάνει τους 22 βαθμούς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 2-1, 2-5.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς, Αποστολάκης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδάκης, Κανδανολέων 2, Παππάς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 3, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 1, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιούπουλος, Πούρος 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής