ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με τρομερή ανατροπή ο ΝΟ Χίου, 9-8 τον Απόλλωνα Σμύρνης, εδραιώνεται 3ος

  31.03.2018 20:10       967

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα έφτασε τη διαφορά ακόμη και στα πέντε γκολ λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου (2-7). Όμως η αντεπίθεση του ΝΟ Χίου ήρθε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής χωρίς αντικατάστασης του Τεσάνοβιτς, κατάφερε να φτάσει σε επική ανατροπή, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη μετά από εκείνη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη επικράτησε με 9-8 για την 19η αγωνιστική της Α1 Αμδρών και αγκάλιασε την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλή ένταση και νεύρα και πολλές αποβολές – η συντριπτική πλειοψηφία αυτών υπέρ του ΝΟ Χίου -. Για τον Απόλλωνα αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Μοσκόφ λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι Απολλωνιστές ήταν μπροστά και με 6-8, αλλά Χίος, με ολική αντεπίθεση στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου και σερί 3-0 με γκολ των Παπούκα, Πανταζόπουλου και Καζάζη έφτασε στη νίκη με 9-8. Το καθοριστικό γκολ πέτυχο ο τελευταίος με γκολ από το δοκάρι σε παίκτη παραπάνω.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-4, 3-1, 3-0

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου 1, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 1, Μαρουλάς, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 3, Καλλιοράκης 1, Παπαδόπουλος Γεώρ., Λέκιτς, Παπάκος 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χ. 1, Καστανάκης, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Παιρακταρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναινης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής