ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με τρομερή "επιστροφή" και ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 9-8 τον Εθνικό στο Ποσειδώνιο

  15.12.2018 17:13       615

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη σπουδαία νίκη με 9-8 επί του Εθνικού Πειραιά, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ανεβαίνει συνεχώς στη βαθμολογία.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να κάνουν απίστευτη ανατροπή, καθώς είχαν βρεθεί να χάνουν με 7-4 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Και με ένα σερί 5-0 (και κορυφαίο τον Καρούνζτο), πέρασαν μπροστά με 9-7 και απλώς ο Εθνικός μείωσε στο τελικό 9-8.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 3.48 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Νίκος Βενετόπουλος για εξύβριση προς τον διαιτητή, καθώς τον αποκάλεσε αστείο και γελοίο".

ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 2-1, 3-1

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας, Κουλούρης, Βοζίκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 3, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 3, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Καλαϊτζής 3, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής