ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / Μαρία Θηβαίου

«Με χρώμα ελληνικό το πρόγραμμα μας»

  07.09.2012 12:57       1288

Για υψηλά κίνητρα απόδοσης της Εθνικής μας ομάδας, στο 13ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκανε λόγο στις δηλώσεις της η υπεύθυνη ομοσπονδιακή τεχνικός Μαρία Θηβαίου: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, τόσο από τεχνικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Ευελπιστούμε ότι ο Βόλος θα αγκαλιάσει όπως το περιμένουμε την διοργάνωση και την Εθνική μας ομάδα, αφού υπάρχει παιδεία στο άθλημα.

Υπάρχει κίνητρο σοβαρό, για ότι καλύτερο δυνατό μπορούμε να πετύχουμε. Με ενδιαφέρει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μας «ντοπάρει» με την παρουσία και υποστήριξη του κόσμου.

Αυτή η ομάδα, συν την Δέσποινα (Σολωμού) αποτελείται από αθλήτριες που μετείχαν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των γυναικών, γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στο άθλημα για την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα μας θα έχει χρώμα ελληνικό, σε ότι αφορά την επιλογή της μουσικής και το ύφος της χορογραφίας. Αυτό δεν γίνεται τυχαία βέβαια αφού το Παγκόσμιο πρωτάθλημα γίνεται στο Βόλο. Το πρόγραμμα στο Κόμπο, για παράδειγμα, θα έχει να κάνει με την Αργοναυτική εκστρατεία».

Στη ΦΩΤΟ, αριστερά η Μαρία Θηβαίου, στο μέσο ο έφορος συγχρονισμένης κολύμβησης της ΚΟΕ Ηλίας Ξιάρχος και δεξιά η Ναταλία Τσερνέτσκα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ