ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / CHAMPIONS LEAGUE

Μεγαλεία ο Πανιώνιος, 7-6 την Μλάντοστ και συνεχίζει...

  15.10.2022 21:56       1615

Πανιώνιος…να τον πιεις στο ποτήρι. Μεγάλες στιγμές για τον «ιστορικό» που θριάμβευσε με 7-6 επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, και θα συνεχίσει την πορεία του σε προκριματικά play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με έπαθλο το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Πανιώνιος με φανταστική εμφάνιση προηγήθηκε 6-4, η Κροατική ομάδα με δυο τέρματα του Ντάριο Ράκοβατς έφερε το ματς στα ίσα. Μέχρι που «μίλησε» τελευταίος ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, και με «χρυσό» γκολ στα 1:47 από τη λήξη έδωσε στην ομάδα του τη νίκη-κλειδί που χρειαζόταν, στον Δ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Το εισιτήριο παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου και η θέση της «κυανέρυθρης» ομάδας που και απόψε είχε τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της, θα κριθεί στο αυριανό (16/10, 11:30) ντέρμπι με την Μπρέσια.  Στις 09:30 θα παίξουν Ντούισμπουργκ-Μλάντοστ ενώ επίσης σήμερα: Ζάιμπας-Μπρέσια 4-25.

Όλα κρίθηκαν, ο Πανιώνιος θα συνεχίσει στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Οι λεπτομέρειες του αγώνα ΕΔΩ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΜΛΑΝΤΟΣΤ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 7-6

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχάιλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπνιάκ, Γκλούχαϊτς, Γιέλατσα 3, Ανταϊσβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίγιτς, Χέρσεγκ, Φάμπρις, Σουνάρα.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπρέσια 9 βαθμοί (3 αγώνες)

- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9 (3)

3. Μλάντοστ 3 (3) 

4. Ζάιμπας 3 (4)

5. Ντούισμπουργκ 0 (3)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος