ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Μεγάλες προσδοκίες για την νέα χρονιά»

  23.12.2015 14:32       3819

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της τεχνικής κολύμβησης, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την χρονιά που ολοκληρώθηκε ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το νέο έτος και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών:

«Η χρονιά που φεύγει μας ικανοποίησε απόλυτα στο αγωνιστικό κομμάτι τόσο στις κατηγορίες των νέων/νεανίδων όσο και σε αυτές των ανδρών και γυναικών. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εμφάνιση καινούριων σωματείων και νέων αθλητών στην τεχνική κολύμβηση, πράγμα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος μέσα στα επόμενα χρόνια.Όσο για το 2016, τα αποτελέσματα της 1ης ημερίδας μας κάνουν απόλυτα αισιόδοξους για τις μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι αποτελεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα λάβει χώρα στο Βόλο από 22-27 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο του υγρού στίβου γιατί χάρη σ αυτή όλα μας τα όνειρα και οι προσδοκίες μπορούν να πραγματοποιηθούν».

«Βελτίωση στο 2016»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της τεχνικής κολύμβησης, Χρήστος Χριστοφορίδης,  μίλησε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και για τις προσδοκίες του ενόψει 2016.

«Το 2015 πέτυχα σπουδαία πράγματα που με κάνουν πολύ χαρούμενο. Αλλά η χρονιά δεν κλείνει ευχάριστα για μένα αφού δεν μου παρέχεται η σωστή υποστήριξη και υπάρχουν πολλά εμπόδια.Το 2016 προσδοκώ σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και γιατί όχι σε ένα παγκόσμιο ρεκόρ σε ένα από τα αγωνίσματα που κάνω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και να δίνουν σημασία στους ανθρώπους που τους στηρίζουν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ