ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κώστας Τσαλκάνης

«Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας»

  18.12.2012 12:50       827

Τη Λίγκαμους Τιφλίδας υποδέχεται αύριο (Τετάρτη, 19/12) η ομάδα της Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές οι «Μπέμπηδες» πέτυχαν το απόλυτο με πέντε νίκες και βλέπουν την πρωτιά στον Όμιλο να είναι αρκετά εφικτός στόχος.

Ο τερματοφύλακας του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κώστας Τσαλκάνης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το αυριανό παιχνίδι:

«Υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Βλέπουμε το παιχνίδι ως μια καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας. Πάμε με στόχο να βγάλουμε στο νερό κάποια πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μας σε θέματα τακτικής. Δεν κρύβουμε ότι προετοιμαζόμαστε από τώρα για το παιχνίδι με την Έγκερ στην Ουγγαρία στις αρχές του νέου έτους, όπου με νίκη εκεί εξασφαλίζουμε μαθηματικά την πρώτη θέση στον Όμιλο. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, και αν δεν συμβεί κάτι τόσο απρόοπτο, η τύχη είναι στα χέρια μας».

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Γεωργία, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έληξε με 15 – 5 υπέρ της Βουλιαγμένης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραμπόπουλος