ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη και άλμα για πλέι οφ ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 14-4 τον Υδραϊκό

  27.03.2019 16:13       616

Υπερπολύτιμη νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην έδρα του, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική τους πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβήθηκε με 14-4 επί του Υδραϊκού, στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής και ανέβηκε, μάλιστα, στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 32 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της δύο βαθμούς τον σημερινό αντίπαλό της Υδραϊκό (6ος) και τον ΠΑΟΚ (7ος, είχε χάσει για την ίδια αγωνιστική από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή), που έχουν 30.

Στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (13/4), ο ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΝΟ Χανίων, ο Υδραϊκός παίζει στην έδρα του με το Παλαιό Φάληρο και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Γλυφαδιώτες κυριάρχησαν κατά κράτος στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό στο "Αντ. Δημητρόπουλος" και, με όπλα την πολύ καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές επιθετικά (βρίσκοντας λύσεις με όλους τους τρόπους), έχτισε από νωρίς μια μεγάλη διαφορά που την αύξησε και στα δέκα γκολ μέχρι το τέλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-4.

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-2, 5-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περόπουλος 2, Κουτσιαλής 1, Μπραΐμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 2, Παπανικολάου Ν. 4, Γαλάνης, Σαλτέρης, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μάντης, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος.

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής