ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη μέσα στη Γλυφάδα ο Υδραϊκός, 6-5 τον ΑΝΟΓ

  11.11.2017 18:03       659

Πήρε φόρα ο Υδραϊκός και μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό πετυχαίνοντας μάλιστα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε μέσα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 6-5 επί του ΑΝΟΓ και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι με κλειστές άμυνες και καλούς τερματοφύλακες (κυρίως τον Φλέγκα από πλευράς Υδραϊκού που ήταν καθοριστικός), οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν το ρυθμό τους και βρέθηκαν να προηγούνται και με 6-3 κι απλώς οι Γλυφαδιώτες μείωσαν στο φινάλε.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 5-6

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 1-1, 1-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης 1, Βιτέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Κομτζιάς.

Διαιτητές: Μπιράκης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής