ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη στην παρθενική εμφάνισή του ο Απόλλων Σμύρνης, 9-8 το Παλαιό Φάληρο

  14.10.2017 21:48       1177

Με τον πιο ιδανικό τρόπο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πόλο ο Απόλλων Σμύρνης.

Η νεοφώτιστη στην Α1 Ανδρών ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη πέτυχε μια τεράστια νίκη στην τυπική του έδρα, στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, με 9-8 επί του Παλαιού Φαλήρου, στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, το Σάββατο (14/10) το βράδυ, και έδειξε πως σίγουρα δεν θα είναι κομπάρσος στο 32ο πρωτάθλημα.

Οι Απολλωνιστές βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, είχαν ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο, όπου προηγήθηκαν και με 6-4, στη συνέχεια έλεγξαν το ρυθμό, διατηρούσαν ένα προβάδισμα δύο γκολ και απλά οι Φαληριώτες μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 9-8.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μαυροβούνιος Νίκολα Μοσκόφ που πέτυχε και 5 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-2, 2-2, 1-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουντζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος 1, Φωκάς, Μοσκόφ 5, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος 1, Λέκιτς 1, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θοεδωρόπουλος, Κάκαρης 2, Αθανασίου 1, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 3, Σπηλιωτόπουλος 1, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης, Καραγιάννης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής