ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, 9-6 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  02.11.2019 15:39       872

Ο Πανιώνιος είχε να δει το ροζ χρώμα της νίκης στο φύλλο αγώνα από την 1η αγωνιστική, παρά τις καλές του εμφανίσεις, αλλά κατέκτησε τελικά το δεύτερο τρίποντό του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στην 6η αγωνιστική. Φτάνοντας, μάλιστα, σε μια σπουδαία νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 9-6, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση στο φινάλε. Η ομάδα του Δήμου, με μια ισοπαλία και δύο νίκες, έφτασε τους επτά βαθμούς και ξεπέρασε τον ΑΝΟΓ που έμεινε στους έξι.

Αιφνιδιάζοντας την αντίπαλό τους στο ξεκίνημα, όπου προηγήθηκε με 5-1 και 6-2 (στο ημίχρονο), και με βασικά όπλα την καλή άμυνά του και τον τερματοφύλακα Φλέγκα, αλλά και με πρώτο σκόρερ τον πρώην Γλυφαδιώτη Γρηγόρη Γιαννόπουλο, οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν προβάδισμα τριών γκολ -και στο πιο δύσκολο για αυτούς- δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: "1. Στο 5.28 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών -και ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί την κίτρινη κάρτα- ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Δήμου. 2. Στο 2.38 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα το Νο 10 του ΑΝΟΓ (Φωτόπουλος Σπύρος) διότι απευθυνόμενος στον διαιτητή και ενώ ήταν εκτός παιδιάς, έβρισε τον κ. Πολυχρονόπουλο και τον αποκάλεσε ¨μαλάκα"".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 2-2, 1-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης, Γεωργακόπουλος 1, Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 3, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 1, Γαβαλάς Σ., Βέκκος 2, Δήμου Δ. 2, Σταθάς, Δούκας, Μπουζαλάς.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ., Κάιλ Τρας 2, Περόπουλος 1, Μπραΐμης, Τζακ Τρας 1, Χατζηγούλας, Φωτόπουλος 1, Μανιουδάκης, Αλβέρτης, Κουρούβανης, Γαλάνης, Λεμπέσης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής