ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεγάλη νίκη του ΑΝΟΓ με πρωταγωνίστρια τη Γρηγοροπούλου, 10-6 τη ΝΕ Πατρών στη Γλυφάδα

  25.11.2017 15:52       532

Η Γρηγοροπούλου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νίκη του ΑΝΟ Γλυφάδας πριν λίγη ώρα απέναντι στη ΝΕ Πατρών με 10-6, στην πρεμιέρα της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στη Γλυφάδα.

Η πολίστρια των γηπεδούχων πέτυχε τέσσερα τέρματα και οδήγησε την ομάδα της σε μια σπουδαία επικράτηση, κόντρα σε μια ΝΕΠ που πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχος πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 3-1 στην πρώτη περίοδο, προβάδισμα που αύξησε περισσότερο στο δεύτερο οκτάλεπτο φτάνοντας το σκορ στο 5-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ξεκίνησε λίγο καλύτερα και μείωσε το σκορ σε 7-5, όμως ένα ακόμη δυνατό τέταρτο οκτάλεπτο από τον ΑΝΟΓ δεν της έδωσε δικαίωμα να φτάσει στην ανατροπή. Από δύο γκολ για τη ΝΕ Πατρών πέτυχαν Μοίραλη και Σολανάκη, όπως και η Ελληνιάδη για τις γηπεδούχους.

Σημειώνεται πως στο 1.10 του δευτέρου οκταλέπτου απεβλήθη η Βούλα Μανέτα των φιλοξενούμενων, για διαμαρτυρία στο διαητητή της αναμέτρησης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-3, 3-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Κενετίδου, Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 4, Ακριτίδου 1, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Μανέτα Β., Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη 2, Μπιτσάκου, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Γιαννακέα, Ρακιντζή, Τσιμάρα

Διαιτητές: Μπουδράμης, Σαρρής

Αλυτάρχης: Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ