ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι, 12-5 τον ΓΣΠ

  14.04.2021 18:34       693

Με ένα εντυπωσιακό τρίτο οκτάλεπτο, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε διαφορά ασφαλείας και τελικά έφτασε σε μια μεγάλη νίκη -και μάλιστα εκτός έδρας-, με 12-5 επί του ΓΣ Περιστερίου, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (ανάμεσα στον τρίτο και τον τέταρτο της βαθμολογίας) και ζεσταίνει τις μηχανές του εν όψει των πλέι οφ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και έφτασε τους 30 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου και θα είναι σίγουρα τρίτη, ενώ δείχνει πως έχει ιδιαίτερες αξιώσεις εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση. Ο ΓΣ Περιστερίου έχει 22 β. και είναι 4ος. Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Στη συνέχεια ο Απόλλων βελτίωσε την άμυνα, είχε τον τερματοφύλακά του Κώστα Γαλανίδη σε καλή μέρα (κεντρική photo), έχτισε μια διαφορά και την άυξησε μέχρι το φινάλε.

Παρουσία του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου

Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Περιστερίου, στη Χωράφα, βρέθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον β’ αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα Γιώργο Αφρουδάκη, τον Γενικό Γραμματέα Στέφανο Αυγουλέα και το μέλος του ΔΣ Τζώνη Καλημέρη (photo 3).

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 5-12

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 0-4, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ, Τζαβάρας, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αΐβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής