ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη του ΝΟ Χανίων, 10-9 τον ΝΟ Χίου

  03.02.2018 18:46       1459

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο κολυμβητήριο των Χανίων, με εναλλαγές στο σκορ, η τοπική ομαδα του ΝΟ Χανίων πήρε σημαντική νίκη επί του ΝΟ Χίου με 10-9, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Χιώτες, μετά την εκπληκτική πορεία τους, έχουν υποστεί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Μετά από εναλλαγές στο σκορ και το 6-6 με γκολ του Ρουστάμοφ, τα τέρματα του Νάστραν και του κορυφαίου των Κρητικών Αβέρκα (μαζί με τον Βουλγαράκη) έδωσαν αέρα δυο γκολ στον ΝΟ Χανίων, 8-6, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο έληξε 9-7 (με γκολ των Ρουστάμοφ και Βουλγαράκη). Στην τελευταία περίοδο οι Χιώτες μείωσαν δύο φορές στο γκολ (9-8, 10-9), χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο διάστημα αυτό τρεις παίκτες του ΝΟ Χίου αποβλήθηκαν με κόκκινες κάρτες για διαμαρτυρία (Αϊβαλιώτης, Καζάζης και Καρακάσης). Από πλευράς ΝΟ Χανίων αποβλήθηκαν με κόκκινη ο Αβέρκα, στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και ο Φλώρος στο φινάλε του αγώνα.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – NO ΧΙΟΥ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 6-3, 1-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αβέρκα 3, Παπαμανωλιουδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 4, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής