ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩN

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακου (8-7) επί της Ραντνίτσκι

  18.04.2015 20:33       716

Το σουτ που εξαπέλυσε ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, στο Κραγκούσεβατς της Σερβίας, επικρατώντας με 8-7 της Ραντνίτσκι με για την 9η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρώντας τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει  για πρόκρισή του στο Φάιναλ Σιξ της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν ένα παιχνίδι στις 2 Μαϊου, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, με αντίπαλο τη Μπρέσια, στο οποίο θέλουν μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Έγκερ, (η οποία έχασε με 11-9 από την Προ Ρέκο στην Ιταλία), από τη Μπαρτσελονέτα στο Έγκερ, στο τελευταίο της παιχνίδι, ώστε να βρεθούν στις 6 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με αυτή τους τη νίκη οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν τους 10 βαθμούς, αποκλείοντας ουσιαστικά τη σημερινή τους αντίπαλο (έχει να παίξει με την πρωτοπόρο Προ Ρέκο στην Ιταλία στο τελευταίο της παιχνίδι).

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στη σερβική πόλη, ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, με τη Ραντίντσκι να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι (2-1), αλλά τον Ολυμπιακό να αντιδρά και να κλείνει το πρώτο μισό, προηγούμενος με ένα γκολ (2-3), κρατώντας μάλιστα την ομάδα του Στεβάνοβιτς, μακριά από το γκολ για 11 ολόκληρα λεπτά.

Καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο τρίτο οκτάλεπτο, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ιβάν Μπασάρα, που πέτυχε τρία τέρματα, ενώ οι Πειραιώτες περιορίστηκαν στο ένα γκολ του Μπλάι Μάλιαρακ. Η ολική επαναφορά, από τον Ολυμπιακό έγινε στο 4ο οκτάλεπτο. Η ελληνική ομάδα, αν και βρέθηκε να χάνει με 7-5, με τρία συνεχόμενα γκολ (το τελευταίο ο Γιάννης Φουντούλης με σουτ- κεραυνό 1 λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης), κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 8-7, δείχνοντας τεράστια δυναμική.

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ράντιτς Δεληγιάννης
Τόχολ 1 Μυλωνάκης
Πόποβιτς Δελακάς 1
Μάρκοβιτς Βλαχόπουλος
Μίλισιτς Φουντούλης 2
Βρλιτς Ράντζεν 1
Γιοκσίμοβιτς Ποντικέας
Μπασάρα 3 Ντόσκας
Βουκσάνοβιτς 1 Μουρίκης 1
Ντέντοβιτς 1 Κολόμβος
Τσούκ 1 Μάλιαρακ 2
Πέτκοβιτς Γούνας 1
Ζιβογίνοβιτς Γαλανίδης
Προπονητής: Ούρος Στεβάνοβιτς Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος

Διαιτητές: Φιλίππο Γκόμεζ (Ιταλία), Σεργκέι Ναούμοβ (Ρωσία)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ