ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Μεγάλη συμμετοχή στο Καρπενήσι- Παρών ο Αντιπεριφερειάρχης στην Τελετή Έναρξης

  07.09.2019 20:38       822

Το Σάββατο (7/9) διεξήχθη στο Καρπενήσι η πρώτη ημέρα στο Πρωτάθλημα Συλλόγων που προετοιμάζονται στη θάλασσα, με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. 

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Παύλος Μπακογιάννης», τα σωματεία που δεν έχουν κολυμβητική «στέγη» έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα, με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας να στηρίζουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πριν την έναρξη των αγώνων διεξήχθη η Τελετή Έναρξης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Άριστείδη Τασιού και του Αντιπροέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Κατσαρού. Παράλληλα, δόθηκαν διπλώματα από τη σχολή κριτών και χρονομετρών.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/9), με ώρα έναρξης τις 09.00.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, στάθηκε στο επίπεδο των αθλητών, καθώς και στην ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία: «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων, με τη συμμετοχή σωματείων που δεν έχουν έδρα και δίνουν μάχη για να αναδείξουν τους καλούς αθλητές. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, καθώς υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι κολυμβητές που πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Αν αυτοί οι σύλλογοι είχαν πισίνες, θα μπορούσαν να φτάσουν στο επίπεδο των ομάδων που έχουν κολυμβητική «στέγη» και εύχομαι να τα καταφέρουν, καθώς είναι πολλά τα σωματεία που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κυρίως στα νησιά και εύχομαι η Πολιτεία να τα δει με άλλο μάτι και να αποκτήσουν έδρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Καρπενησίου για τη συμπαράσταση, παραχωρώντας το Κολυμβητήριο, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη, Αριστείδη Τασιό. Βρίσκουμε ανταπόκριση από το Δήμο, όχι μόνο σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και στους χειμερινούς αγώνες και το κοινό στηρίζει αυτές τις προσπάθειες. Υπάρχει, επίσης, βοήθεια και από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Φάνη Σπανό και ελπίζω να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερες συναντήσεις σε αυτό το καθαρό και αξιοπρεπέστατο κολυμβητήριο. Εύχομαι στα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα εδώ να πλαισιώσουν στο μέλλον τις Εθνικές μας ομάδες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.