ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλο «διπλό» με ανατροπή και Κουρούβανη στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός, 12-11 τον Απόλλωνα Σμύρνης

  05.03.2025 22:59       732

Με γκολ του Νίκου Κουρούβανη, 12 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Παναθηναϊκός πήρε το μεγάλο “διπλό" με 12-11, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G1 ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, το βράδυ της Τετάρτης 5/3 (στην κοινή τους έδρα στο Σεράφειο κολυμβητήριο, όπου τυπικά εδρούχος ήταν ο Απόλλων).

Με το τρίποντο αυτό, που ήρθε μετά από ανατροπή, το “τριφύλλι” βρέθηκε μόνο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου των ισχυρών με 42 βαθμούς. Η “ελαφρά ταξιαρχία” έμεινε στους 36 βαθμούς, σε τριπλή ισοβαθμία με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε με 5-2 και 6-3, αλλά οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 7-7, 9-9. Ο Απόλλων προγήθηκε ξανά με γκολ του Μπογκντάνοβιτς μόλις 2.32 πριν από το τέλος του αγώνα. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός βρήκε στόχο δύο φορές (Νικολαΐδης, Κουρούβανης) στη συνέχεια και πήρε μια σημαντική νίκη, που ήταν η δεύτερη στη Β' φάση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-5, 1-3.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, διαιτητές, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

Δείτε τη διακύμανση του αγώνα, όπως μεταδόθηκε από το Live Results της ΚΟΕ ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής