ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλο "διπλό" στον Πειραιά η ΑΕΚ, 7-4 τον Εθνικό

  31.03.2021 20:59       868

Η ΑΕΚ απέδρασε με ένα μεγάλο "διπλό" από την έδρα του Εθνικού στον Πειραιά. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου επικράτησε με 7-4, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών. Η Ένωση έφθασε τους 8 βαθμούς και θεωρητικά μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και πλέι οφ, την ώρα που ο πάλαι ποτέ αυτοκράτορας παρέμεινε τελευταίος με 3 β.

Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και κλειστές άμυνες, ο Εθνικός προγήθηκε 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4. Η ΑΕΚ βελτίωσε στη συνέχεια την άμυνά της και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, την ώρα που η ίδια πέτυχε δύο και μπόρεσε να προηγηθεί 6-4 στο τέλος του τρίτου. Στην τελευταία περίοδο, ο Φλέγκας και η άμυνα της ΑΕΚ ήταν εκ νέου εξαιρετικοί, με την Ένωση να μη δέχεται γκολ για δύο οκτάλεπτα και να φθάνει στη νίκη με τελικό σκορ 7-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΕΚ 4-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Μανδαλιός.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος 1, Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

*** Αύριο Πέμπτη (1/4) στις 10.00 το πρωί θα γίνει στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών ΝΟ ΧΙΟΥ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ με διαιτητές τους Σπανούδη, Κατσώνη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής