ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεγάλο ντέρμπι και 11-11 ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης

  01.11.2023 23:05       3169

Συγκλονιστικό παιχνίδι στον Άλιμο, ένα πραγματικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική.

Ο γηπεδούχος Άλιμος ΝΑΣ BETSSON προηγήθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα η Βασιλεία-Ηρώ Καρυπίδου στο1:57 από τη λήξη αλλά η Ελένη Ελληνιάδη στα 00:14 με παραπάνω ισοφάρισε για τον ΝΟ Βουλιαγμένης για το τελικό 11-11.

Οι δύο ομάδες που συνεχίζουν…χέρι χέρι από 16 βαθμούς, έπαιξαν εξαιρετικό πόλο και πρόσφεραν «χορταστικό» θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Σαββάτου (4/11) για τους ομίλους του LEN Champions League. Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς φιλοξενεί τη γαλλική Μιλούζ για το Β’ Όμιλο στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης υποδέχεται την ουγγρική Ουίπεστ για τον Δ’ Όμιλο στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-11

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-4, 1-1, 3-2

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Κύρκου, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 2, Κρασσά, Σλίκινγκ 3, Μαρία Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου, Καπετοπούλου, Βάλβη.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος