ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΜΠΕΣΗ / ΛΟΥΛΕ

Μεγάλος αγώνας, μεγάλη απογοήτευση

  10.07.2021 22:16       1119

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των παίδων απώλεσε το Σάββατο το απόγευμα μια μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ15 που πραγματοποιείται στην πόλη Λουλέ της Πορτογαλίας. Μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, βρέθηκε να ηττάται στην πρώτη περίοδο με 4-0 από την Ουγγαρία, έχασε τελικά με 12 – 10 (μείωσε σε 11-10 3 λεπτά πριν το τέλος) και καλείται στον αυριανό μικρό τελικό απέναντι στην Κροατία (18.30) να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώντας Λεμπέσης (στην φωτογραφία με τον συνεργάτη του Φώντα Μαρκόπουλο) μίλησε στο γραφείο τύπου της κολυμβητικής ομοσπονδίας και εκφράστηκε κολακευτικά για την προσπάθεια των παικτών του.

«Μεγάλος αγώνας, μεγάλη και η απογοήτευση...
Τα παιδιά έπαιξαν σαν ίσος προς ισον με την καλύτερη ομάδα του τουρνουά και χάσαμε στην λεπτομέρεια... Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και συγκέντρωση την συνέχεια, φτάσαμε κοντά αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα των αντιπάλων στην κρίσιμη στιγμή. Αύριο έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας, ένα μετάλλιο, κόντρα στην Κροατία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ