ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Έπαθλο Forthnet

Μεγάλος νικητής… ο Υπουργός Παιδείας

  19.11.2012 21:36       1096

Μία μεγάλη είδηση επεφύλασσε η απονομή των βραβείων Fortnet για τους αθλητές της χρονιάς. Ο Ά αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κατσαρός μετέδωσε κατά την διάρκεια της τελετής και μία σπουδαία είδηση για τον ελληνικό αθλητισμό. Την ψήφιση των νέων κινήτρων για τα παιδιά, ένα γεγονός το οποίο εδώ και πολλά χρόνια ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος και το Διοικητικό συμβούλιο προσπαθούσαν να καταφέρουν και τελικά δικαιώθηκαν.

«Σήμερα ο υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, το έκανε πραγματικότητα. Γι΄ αυτό τον λόγο σήμερα η Κολυμβητική Ομοσπονδία δια μέσω εμού θα ήθελε να τον ευχαριστήσει, γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που σήμερα υλοποιείται. Τον ευχαριστούμε ολόψυχα», δήλωσε ο Ά αντιπρόεδρος.

Το έπαθλο Forthnet για την ανδρική υδατοσφαίριση κατέκτησε ο αθλητής της Βουλιαγμένης, Αλέξανδρος Γούνας ολοκληρώνοντας την περσινή αγωνιστική σεζόν με 133 βαθμούς. Την πρώτη θέση στους αθλητές Rookie κατέλαβε ο Μανώλης Σολανάκης με 47 βαθμούς, χαρίζοντάς του το τρόπαιο Forthnet Rookie of the year. Στις Γυναίκες η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν η νικήτρια του επάθλου, συγκεντρώνοντας 77 βαθμούς την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενώ το έπαθλο Forthnet Rookie of the year μοιράστηκαν οι Άλκηστις Μπενέκου και Στεφανία Χαραλαμπίδου αφού «τερμάτισαν» ισόπαλες στην βαθμολογία με 62 βαθμούς έκαστη.


Η Άλκηστις Μπενέκου, ο Μανόλης Σολανάκης, η Αλεξάνδρα Ασημάκη και ο Αλέξανδρος Γούνας με τον πρόεδρο του ομίλου Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος