ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Μεγαλύτερη προσπάθεια απέναντι στη Γαλλία

  08.09.2012 19:53       854

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η Εθνική μας ομάδα των Νέων Ανδρών κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλη Τουρκία με σκορ 14-3, διεκδικώντας την 9η θέση της τελικής κατάταξης στον αυριανό αγώνα με την οικοδέσποινα Γαλλία (13:30 ώρα Ελλάδος).

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 3-0, 4-2

Τα γκολ για την Ελλάδα: Δερβίσης 5, Αλβέρτης 3, Σολανάκης 2, Μαρινάγης 1, Λουϊζίδης 1, Παπαδόπουλος 1, Καζάζης 1

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Περικλής Δαμάσκος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήταν μία εύκολη νίκη, όπως αναμενόταν, απέναντι σε μια υποδεέστερη και πάλι ομάδα. Το ελληνικό πόλο δεν μπορεί να είναι εδώ που είναι σήμερα, διεκδικώντας την 9η θέση, απλά οι συγκυρίες και τα όσα έχουμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την θέση. Για μια ακόμη φορά θα πω ότι από αυτό το τουρνουά θα πρέπει να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία πρέπει να εκτιμήσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξαναγυρίσουμε γρήγορα εκεί που πρέπει στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια υδατοσφαίριση».

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία: «Η Γαλλία δεν είναι η Γαλλία που όλοι γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια. Εδώ εμφανίστηκε, ίσως και για λόγους εντοπιότητας, με πάρα πολύ καλή εικόνα. Θα χρειαστεί μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορέσουμε να την κερδίσουμε και να πάρουμε αύριο την 9η θέση. Ευτυχώς, δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όπως είδατε και στο σημερινό παιχνίδι, αγωνίστηκαν όλοι οι Έλληνες παίκτες εκτός από τον Χρυσοσπάθη που έχει βγει εκτός αποστολής, ενώ είχαμε μια ατυχία με τον Καζάζη που τραυματίστηκε και έφυγε γρήγορα από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος