ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μείωσε σε 2-1 ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-9 τον Ολυμπιακό στον Πειραιά

  26.05.2015 20:04       1031

Ένα από τα πλέον συγκλονιστικά παιχνίδια διεξήχθη στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης, με την ομάδα του Λαιμού να κάνει το 2-1 στη σειρά, παίρνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 10-9 επί των ερυθρόλευκων.  Το τέταρτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Πέμπτη 28 Μαϊου.

Παρά τα γρήγορα γκολ από πλευράς Ολυμπιακού της Αλεξάνδρας Ασημάκη, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το εις βάρος των φιλοξενούμενων 4-3, στο τέλος του πρώτου μισού, ο ΝΟ Βουλιαγμένης αντέδρασε, κάνοντας μία επική ανατροπή.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η εκπληκτική Έλενα Κούβδου που σταματούσε τις επιθέσεις των «ερυθρόλευκων»,  βοήθησε σημαντικά την ομάδα της, που ανέβαζε ρυθμούς, όντας αποφασισμένη για τη νίκη. Με 8-6 προηγήθηκε η ομάδα του Κώστα Δήμου, μπαίνοντας με καλή ψυχολογία στην  4η και τελευταία περίοδο της αναμέτρησης.

Η ισοφάριση ήρθε για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη (8-8), αλλά η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Εκπληκτικό γκολ πέτυχε η Αντιγόνη  Ρουμπέση για το 9-8, ενώ λίγο αργότερα η Έλενα Ξενάκη έγραψε το 10-8, σε μια φάση που ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για εκπρόθεσμο γκολ. Παρά το 10-9 από τη Μανωλιουδάκη, το σκορ έμεινε σε αυτό το επίπεδο, με τον Ολυμπιακό να έχει δοκάρι στην εκπνοή του παιχνιδιού και το ΝΟ Βουλιαγμένης να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη στην έδρα του αντίπαλου του.

Oι γηπεδούχοι υπέβαλλαν ένσταση, μετά το τέλος της αναμέτρησης, διαμαρτυρόμενοι για το γκολ που πέτυχε η Ξενάκη

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-10

Οκτάλεπτα:  4-2, 0-1, 2-5, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Διαμαντοπούλου

Κούβδου

Τετζαλίδου

Τσουκαλά 2

Πλευρίτου Ε. 1

Χυδηριώτη

Σώρα

Μουλάκη

Μανωλιουδάκη 2

Πρωτοπαπά

Αβραμίδου 3

Ξενάκη 2

Ασημάκη 3

Μαυρωτά

Πλευρίτου Μ.

Ρουμπέση 2

Καλογεράκου

Γερόλυμου 2

Πλευρίτου Β.

Διαμαντοπούλου Β. 1

Μπιανκόνι

Μελιδόνη

Νιαρχάκου

Κοντογιάννη 1

Σταματοπούλου

Κοτσιώνη

Λογοθέτη

Σελετοπούλου

Προπονητής: Χάρης  Παυλίδης

Προπονητής: Κώστας Δήμου

 

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ