ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μένει στα σαλόνια το Παλαιό Φάληρο, 6-3 τον ΝΑΟ Κέρκυρας

  13.04.2013 17:25       855

Την πιο καθοριστική νίκη της σεζόν πέτυχε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο, που επικράτησε με 6-3 του ΝΑΟ Κέρκυρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών κι έκανε το τεράστιο βήμα για την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, που έφτασε κι αυτή στους 18 βαθμούς, ήταν κυρίαρχη στο ματς και έφτασε δίκαια στη νίκη, επί ενός ΝΑΟ Κέρκυρας που κατέβηκε με 11 παίκτες και μπορεί να φαίνεται ότι μπαίνει σε περιπέτειες, αλλά έχει το ματς κόντρα στον καταδικασμένο ΝΟΠ την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του, το οποίο ελπίζει να κερδίσει για να εξασφαλίσει τη σωτηρία.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε στο 2.53 πριν τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΝΑΟ Κέρκυρας Μίλαν Τζώρτζεβιτς για έντονη διαμαρτυρία.

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 6-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-1, 1-0, 0-1.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Φλώρος Α., Δραγώνας, Ξενάκης 1, Σιώνης 3, Τζαβάρας, Παναγούλης, Βερύκοκος, Ενλοου 2, Καπότσης, Σίμος, Τσαγκάρης, Σπηλιωτόπουλος, Αμπατζόγλου, Σαλτερής.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζώρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός, Μεζίλης, Μίσκοβιτς 1, Παυλίδης, Καλούδης, Βογιατζόγλου 1, Ζαρκαντζάς 1, Αποσκίτης, Παπασπυρόπουλος, Κραουνάκης.

Δαιιτητές: Σταυρόπουλος, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής