ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Μέχρι την Τετάρτη 28/02/2024 η αποστολή της λίστας συμμετοχής για το σχολικό πρωτάθλημα

  26.02.2024 14:13       3536

Μέχρι την Τετάρτη 28/02/2024 στις 14:00 έχουν το περιθώριο οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες Υδατοσφαίρισης του 2ου Σχολικού πρωταθλήματος, να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη λίστα συμμετοχής του σχολείου με τους μαθητές/μαθήτριες υπογεγραμμένη από τον/την Διευθυντή/ντρια του σχολείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Κάθε λίστα συμμετοχής τόσο των μαθητών όσο και των μαθητριών μπορεί να περιλαμβάνει έως και 20 μαθητές/μαθήτριες αντίστοιχα ανά σχολική μονάδα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.) σε συνεργασία πάντα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Υδατοσφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.) Ελλάδας, σχολικού έτους 2023-2024.

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στις Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Ευβοίας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Ανατολική Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αχαΐας, Χανίων, Ηρακλείου και Αργολίδας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος και η Τελική Φάση (Final-Four) θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Απριλίου 2024, στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ