ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μια ανάσα από τη σωτηρία το Π. Φάληρο 11-9 τον ΝΟ Καλαμακίου

  25.04.2012 20:34       1012

Τεράστια νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από την οριστική εξασφάλιση της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης πήρε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο το οποίο επιβλήθηκε με 11-9 του ΝΟ Καλαμακίου που βρίσκεται, πλέον, σε πιο δύσκολη θέση.

Οι Φαληριώτες, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, έφτασαν τους 17 βαθμούς και είναι 9οι, ενώ οι Καλαμακιώτες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς (14 έχει ο 10ος ΝΟ Πατρών) και διατηρούν, βέβαια, ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία τους.

O ΝΟ Καλαμακίου προηγήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά το Φάληρο με αντεπίθεση στο τελευταίο οκτάλεπτο και κορυφαίο τον Ξενάκη, που πέτυχε 5 γκολ, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Π. ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 11-9

(1-3, 4-3, 2-2, 4-1)

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Λούδης): Γαβαλάς Θ., Φλώρος Α., Μητρόπουλος, Δικαίος 2, Χάλαρης, Γιου Λι Γιουν 1, Ρήγας, Βερύκοκος 1, Ξενάκης 5, Παπαδόπουλος 1, Μπεριστιάνος, Τσαγκάρης 1, Παναγούλης, Σπηλιωτόπουλος, Χρονόπουλος.

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Αλέξης Σταϊκόπουλος): Πάνης, Βασιλόπουλος, Σαλπαδήμας, Κουτσογιάννης 1, Αγγελίδης 1, Τσίκλος, Μονιούδης 2, Καφετζόπουλος 1, Σαρρής, Σάντα 3, Λιοτσάκης 1, Χρυσάφης, Πανόπουλος, Στεφανής, Μπραζιτίκος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής