ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μια ανάσα από τον τίτλο ο Ολυμπιακός, 8-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό

  24.04.2014 19:46       857

Πολύ κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στον αποψινό δεύτερο τελικό των πλέι οφ, μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού (έδρα των «μπέμπηδων») με 8-5, έκαναν το 2-0 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο.

Η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, την Κυριακή 27/4 στις 17:00, για τον τρίτο μεταξύ τους αγώνα. Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, εκεί όπου έχουν προσφύγει οι άνθρωποί του κατά της ποινής δύο αγωνιστικών που τους έχει επιβληθεί για να δουν αν θα αγωνιστούν και σε αυτό το ματς κεκλεισμένων των θυρών ή αν θα έχουν μαζί τους (στις εξέδρες) τους οπαδούς τους (η υπόθεση έχει εκδικαστεί και η απόφαση αναμένεται αύριο).

Με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα οι ερυθρόλευκοι εξουδετέρωσαν τα ατού του ΝΟΒ και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση στα κρίσιμα σημεία, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και με 7-2 και απλώς οι μπέμπηδες μείωσαν στο φινάλε στο τελικό 8-5.

*Κατά την παρουσίαση των ομάδων κάθε παίκτης συνοδευόταν, στα ποδοσφαιρικά πρότυπα, από έναν μικρό «μπέμπη» από τα τμήματα υποδομής του ΝΟΒ. Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα οι αθλήτριες της ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης της Βουλιαγμένης, παρουσίασαν τον δικό τους πρόγραμμα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 0-2, 1-3, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Γούβης 1, Βελώνιας, Κοπελιάδης, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 2, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας 1, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Καπετανάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Πρέκας, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπιράκης

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής