ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / LEN EUROPEAN JUNIORS CHAMPIONSHIPS

Μια…ιδιαίτερη διοργάνωση για τον Σπύρο Γιαννιώτη

  02.10.2023 19:38       1367

Για τον Σπύρο Γιαννιώτη η διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος juniors open water μέσα στην πατρίδα του την Κέρκυρα, είχε ξεχωριστή σημασία. Αυτονόητοι οι λόγοι…Ο Γιαννιώτης, τεχνικός σύμβουλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο άθλημα που ανέβηκε στο ολυμπιακό βάθρο, ανέλαβε επικεφαλής του όλου εγχειρήματος. Και με μια πολύ δυνατή ομάδα, πέτυχαν όλοι μαζί να διοργανώσουν ένα υπέροχο πρωτάθλημα, που «κέρδισε» όλους όσοι συμμετείχαν.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο που συνέβαλε τα μέγιστα να έρθει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Κέρκυρα, για την εμπιστοσύνη του και τη βοήθειά του», τόνισε ο Σπύρος Γιαννιώτης στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Και συνέχισε κάνοντας τον απολογισμό του:

«Ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, όλα κύλησαν πολύ όμορφα σε ένα πανέμορφο, μαγικό τοπίο της Κέρκυρα δίπλα στο Φρούριο, που ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη. Όλα γίνονται όταν δίπλα σου έχεις μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον ΝΑΟ Κέρκυρας και τον πρόεδρό του Γιώργο Δημουλή. Για τη φιλοξενία, τη βοήθεια, για όλα. Ο ΝΑΟΚ είναι ο «σύλλογός μου» και όλη αυτή η βοήθεια σήμαινε πολλά για μένα. Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, φίλοι και συνεργάτες όλοι τους, για την τεράστια όσο και πολύτιμη συνδρομή τους. Στον Ανδρέα Ζέππο που βρέθηκε για αυτό το λόγο στη Κέρκυρα, Τους χορηγούς μας, το Corfu Palace, τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ, και ιδιαίτερα τον κ.Henry Holterman για την στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξε για αυτή τη διοργάνωση, καθώς και την Arena. Επίσης στήριξαν τον αγώνα φίλοι της Κέρκυρας, τα ξενοδοχεία Angsana, Kontokali Bay, το Imabary, το NAOK Azur.

Πολλές ευχαριστίες στην Βικτωρία Μαρτίνη που έκανε πολύ δουλειά με τη γνώση στη διοργάνωση εκδηλώσεων που έχει. Τεράστια και η δική της συμβολή στην επιτυχία.

Ευχαριστίες στους εθελοντές, χειριστές σκαφών, τους ναυαγοσώστες που ήρθαν από την Πάτρα, τον Ερυθρό Σταυρό, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, τη Πολιτική Προστασία του Δήμου, τη life guard hellas, και άλλους πολλούς.

Ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση, πέρασαν όλοι ωραία και την ευχαριστήθηκαν».

Για το αγωνιστικό μέρος, ο Γιαννιώτης τονίζει: «Η ελληνική ομάδα πήγε καλά, αρχίζει και δείχνει πολύ αξιόλογα στοιχεία, και στο μέλλον θα βρεθεί ακόμη ψηλότερα. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι στο παρελθόν, και του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος