ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WOMENS WORLD LEAGUE SUPER FINAL/ ΔΗΛΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

Μηδενικά κρούσματα Covid-19

  20.06.2021 10:32       939

Μηδενικά τα κρούσματα Covid-19 σε μια παγκόσμια διοργάνωση. Ένα μεγάλο παράσημο για την διοργάνωση του Fina Women’s World League Super Final που έγινε από 14 έως 19 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή οκτώ ομάδων από όλο τον πλανήτη.

Το γεγονός ερμηνεύει στο Γραφείο Τύπου των αγώνων ο κύριος Γιώργος Μαρίνος (αριστερά στην φωτογραφία της ανάρτησης), επίκουρος καθηγητής γενικής και προληπτικής ιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και επιστημονικός συνεργατης της ΚΟΕ και της ΕΟΕ.

Οι δηλώσεις του είναι οι κάτωθι:

«Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα είχαν αυστηρή εφαρμογή και απόλυτη επιτυχία. Ήταν άριστη η συνεργασία με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και την κολυμβητική ομοσπονδία. Η χώρα μας για άλλη μια φορά έδειξε τον καλύτερό της χαρακτήρα και απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλες εκδηλώσεις παγκοσμίου επιπέδου εν καιρώ πανδημίας. Η Ελλάδα πέρασε την σαφή εικόνα ότι είναι έτοιμη να φέρει και πάλι εις πέρας μεγάλα γεγονότα. Δεν είχαμε κάποια κρούσματα σε αθλητές, προπονητές, συνόδους, εργαζόμενους και εθελοντές. Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Θετικό ήταν επίσης το γεγονός ότι δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό σε αγώνα ή προπονήσεις. Όλα κύλησαν ομαλά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ