ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Μίλησε στο Συνέδριο της ΕλλΕΕΔΑ στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος (pics)

  12.11.2021 21:19       560

Στο 21οΠανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκηση Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ), μίλησε σπόψε (Παρασκευή 12/11) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετείχε  στη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Στρατηγική Διοίκηση Αθλητικών Ομοσπονδιών» στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Η κεντρική θεματική του Συνεδρίου είναι: «Ευκαιρίες και προκλήσεις στην οργάνωση του αθλητισμού και της αναψυχής στην μετά Covid – 19 εποχή».

ΔΕΙΤΕ τις σχετικές φωτός πάνω.

Στο συνέδριο συμμετέχουν επιστήμονες, αθλητές, επιχειρηματίες του αθλητισμού, ερευνητές, φοιτητές και στελέχη του ελληνικού αθλητισμού. Στόχος του είναι η αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων αναφορικά με τα σημαντικά ζητήματα της οργάνωσης και της διοίκησης του αθλητισμού και της αναψυχής, η ανάδειξη και η καταγραφή καλών πρακτικών, η παρουσίαση των νέων τάσεων της αγοράς και των ερευνητικών και πρακτικών δεδομένων για την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ