ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Μιχάλης Σκαλοχωρίτης: «Πολλές ευκαιρίες στους νέους διαιτητές»

  01.09.2021 14:37       1723

Ο Μιχάλης Σκαλοχωρίτης με χθεσινή (31/08) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, ανέλαβε χρέη προέδρου της Κ.Ε.Δ.. Αμέσως μετά, ανταποκρινόμενος στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, έκανε την εξής δήλωση:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ που με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν την τιμή να είμαι μέλος της νέας ΚΕΔ.

Αναλαμβάνουμε σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, γιατί και οι επιτυχίες των εθνικών μας ομάδων έχουν φέρει μεγάλες προσδοκίες για ακόμα περισσότερα πράγματα, αλλά και γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν δύσκολα και απαιτητικά πρωταθλήματα.

θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τις προτάσεις του Συνδέσμου Διαιτητών, ώστε το επίπεδο της διαιτησίας να φτάσει πολύ ψηλά.

Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε πολλές ευκαιρίες στους υπάρχοντες, αλλά και στους νέους κυρίως διαιτητές για να δείξουν την αξία τους, να κριθούν και εάν το αξίζουν να εξελιχθούν. Θα υπάρξει διαφάνεια και αξιοκρατία. Οι ομάδες θέλουμε να σταθούν πλάι μας και να δώσουν πίστωση χρόνου στα νέα παιδιά.

Επειδή οι πράξεις μένουν και όχι τα λόγια, και για τις πράξεις θα κριθούμε, πιστεύουμε οι αλλαγές που θα φέρουμε να γίνουν γρήγορα αντιληπτές και αποδεκτές από το σύνολο των εμπλεκομένων στο άθλημα».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ