ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Μοιρασιά που ευνόησε τον ΑΝΟΓ ανάμεσα σε Νηρέα Χαλανδρίου και Εθνικό Πειραιά (7-7)

  02.02.2020 18:50       654

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με δραματικό φινάλε, ο Νηρέας Χαλανδρίου και ο Εθνικός Πειραιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 7-7, στον αγώνα που έκλεισε την 5η αγωνιστική στον όμιλο της Β' φάσης της Α' Εθνικής Γυναικών.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, με τον Εθνικό Πειραιά να περιμένει την απόφαση της ΚΟΕ για το παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, το οποίο διεκόπη λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την πρώτη περίοδο, με τον Εθνικό Πειραιά να παίρνει προβάδισμα με 3-1 και τον Νηρέα Χαλανδρίου να μειώνει σε 3-2 στο ημίχρονο. Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη αρχικά ισοφάρισαν στην αρχή του τελευταίου οκταλέπτου (5-5) και πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Εθνικό να παίρνει και πάλι τα ηνία με 7-6, όμως η Τριχά διαμόρφωσε το τελικό 7-7, ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  7-7

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 1-0 , 2-2 , 3-2

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά, Μαντουδιώτη, Τριχά 3, Πάτερου Ελ., Τορνάρου 1, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη 1, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς Σ., Κοβάσεβιτς Ν., Παναγιώτη

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Τζελέπη 1, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα 1, Κούμπρα Κους 3, Ρουμελιώτη, Χάουτον 2, Πουλοπούλου, Γκοτζιά

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.