ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Χαλάνδρι, Νηρέας και Ρέθυμνο (11-11)

  06.04.2013 17:41       818

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Νηρέα Χαλανδρίου με τον ΝΟ Ρεθύμνου στην έδρα του πρώτου, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 11-11, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Σε ένα ματς με δύο αποβολές και παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν στο τέλος από έναν βαθμό, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο πλευρές. Αποβλήθηκαν ο έφορος του ΝΟ Ρεθύμνου και ο προπονητής του Νηρέα, Τάσος Πυρπιρής, για έντονες διαμαρτυρίες.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, μια μέρα μετά τη βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με 3-23, κατάφερε να ανακάμψει, αλλά όχι και να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα του Νηρέα. Μάλιστα το Ρέθυμνο θα δώσει αύριο το μεσημέρι (13.00) και τρίτο αγώνα μέσα σε τρεις ημέρες, αυτή τη φορά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ηρακλή στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 11-11

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 3-2, 6-4, 2-2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Τάσος Πυρπιρής): Επταημέρου, Σαμαρά , Βασιλακοπούλου Μ. 5, Βάσιλα 2, Πανουσάκη 2, Λιβαθηνού, Μηλά, Βασιλακοπούλου Α., Διαμαντοπούλου 2, Φέσκου , Μιχαηλίδου, Μητσάκου, Κωστάκη Α., Ζώη

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Τσόγκα, Φαρμάκη Μ., Φραγκιουδάκη , Παλληκαράκη 1, Αλεξάκη 4, Μανωλιουδάκη 2, Μοσχοφίδου , Μανουσάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Πατσαχάκη, Πενταράκη 1, Σταυρουλάκη

Διαιτητές: Μπιράκης, Μικεδάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος