ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Μοναξιά κορυφής και απόλυτο νικών για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 18-10 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  23.11.2022 19:31       505

Διατήρησε το απόλυτο σερί νικών στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε στον Λαιμό 18-10 του ΑΝΟ Γλυφάδας, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Δημήτρη Νικολαΐδη (φωτο) με τέσσερα γκολ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής στον Β’ Όμιλο με 24 βαθμούς, καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης (οι μπέμπηδες του ΝΟΒ έχουν και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Απόλλωνα από την 7η αγωνιστική).

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη παρέμεινε στους 12 πόντους, έχοντας ως κορυφαίο σκόρερ τον αρχηγό της Γρηγόρη Γιαννόπουλο με τέσσερα γκολ.

Με ένα εκρηκτικό πρώτο οκτάλεπτο και σερί 5-0, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επέβαλλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα και στη συνέχεια διεύρυνε τη διαφορά της μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Ο ΝΟΒ τπυ Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα επικεντρωθεί πλέον στο ματς της 2ης αγωνιστικής της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ο πρώτος εντός έδρας μετά από 10 χρόνια, την Τρίτη 29/11 (και θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, επειδή οι αγώνες πρέπει να γίνονται σε κλειστό κολυμβητήριο).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18-10

Οκτάλεπτα: 5-0, 4-4, 5-4, 4-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος 1, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 4, Σαπουνάκης, Γούντχεντ 3, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Γιαννάτος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ηλιόπουλος Ν., Ηλιόπουλος Α., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Χατζηκυριακάκης, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 4, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Αγκόρτσας 1, Τσαταλιός 1, Χριστοφιδέλης.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Κραβαρίτης

Αλυτάρχες: Θέμης Χατζής, Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής