ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ Γ' ΦΑΣΗ

Μόνο με θαύμα χάνει την 3η θέση ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 6-6 απέναντι στον Εθνικό

  01.04.2017 19:18       1007

Με ανατροπή στην τελευταία περίοδο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας κατάφερε να αποσπάσει εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό με 6-6 και να διατηρήσει το προβάδισμα των δύο βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες στη μάχη της 3ης θέσης μετά και την 5η αγωνιστική της Γ' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Πλέον στην τελευταία αγωνιστική ο Εθνικός θα πρέπει να κερδίσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης για να ξεπεράσει τον ΑΝΟΓ, πράγμα που θα αποτελεί ένα μικρό θαύμα.

Ουσιαστικά με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στους μικρούς τελικούς, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί με αντίπαλο και πάλι την ομάδα του Πειραιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΝΟ Γλυφάδας να μπαίνει δυνατά και να προηγείται με 2-0, όμως πριν τη λήξη της πρώτης περιοδου το συγκρότημα του Γιώργου Τσόκα είχε ισοφαρίσει σε 2-2. Στη συνέχεια ο Εθνικός ήταν καλύτερος και εκμεταλλευόμενος τρία συνεχόμενα γκολ της αρχηγού του, Αντωνίας Βάσιλα πέρασε μπροστά με 3-5 στην αρχή της τρίτης περιόδου. Η συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα βρήκε τον Εθνικό μπροστά με 6-4.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο τα κορίτσια του Τάσου Πιρπιρή κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να φτάσουν στη νίκη με την ισοπαλία (6-6) να επισφραγίζει τις προσπάθειές τους.

 

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 6-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-2, 2-0

 

ΑΝΟ Γλυφάδας Εθνικός
Παπαϊωάννου Δουρέκα Σ.
Τσελέντη Παναγιωτοπούλου
Ελληνιάδη 2 Δουρέκα Αδ.
Λούδη Ε.  Βάσιλα 3
Γρηγοροπούλου  Αποστολίδου
Κολιτσοπούλου  Μπίσμπα  2
Παπαναστασίου Αν.  Κούβδου Ν.
Κωνσταντά  Γονίδη
Μαμόγλου 1 Πετάση
Κολτσίδα  Φραγκιουδάκη  1
Παπαναστασίου Δ.  Γκούζουλα
Νιαρχάκου 3 Μιχαηλίδου
Αρχοντάκη Στραβάκου
Κουρούτσαλη Κατσίμπρη
Κοντονή  
Προπονητής: Τάσος Πιρπιρής Προπονητής: Γιώργος Τσόκας

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μπουδραμής

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ