ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΝΟΒ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μονόδρομος πλέον ο τίτλος»

  13.03.2014 16:19       820

Την Ιταλική Μεντιτερανέα Ιμπέρια, θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας Γυναικών, που θα διεξαχθεί στην Σαμπαντέλ της Ισπανίας, το διήμερο 11-12 Απριλίου. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης η Σαμπαντέλ που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει την Οριζόντε Κατάνια.

Σε πελάγη ευτυχίας  «έπλεαν»  όπως ήταν λογικό, οι παίκτριες της Βουλιαγμένης, μετά τη τεράστια πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας Γυναικών στην υδατοσφαίριση. Οι πρωταγωνίστριες της μεγάλης επιτυχίας,  Έλενα Κούβδου, Αγγελική Γερόλυμου και  Αντιγόνη Ρουμπέση, συμφώνησαν πως αν και άρχισαν αρκετά άσχημα το παιχνίδι  απέναντι στη Ρωσική Κίνεφ Κίρισι, κατάφεραν να δείξουν  την ποιότητα και την εμπειρία τους και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.Φυσικά  δεν έκρυψαν πως απο δώ και πέρα στόχος τους είναι η κατάκτηση του τίτλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Η τερματοφύλακας του ΝΟΒ Έλενα Κούβδου, δήλωσε αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι: «Η Κίρισι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε ότι έχουμε τη ποιότητα για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και φτάσαμε στο στόχο μας. Και μόνο η πρόκριση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με μεγάλα ονόματα είναι επιτυχία για μας και για το Ελληνικό πόλο,  αλλά αφού φτάσαμε ως εδώ πάμε για το καλύτερο».

Η Αγγελική Γερόλυμου πού ήταν μαζί με την Χριστίνα Τσουκαλά οι πρώτες σκόρερ του ΝΟΒ με τέσσερα τέρματα, τόνισε πως η ομάδα της παρά τη κακή αρχή κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι λόγω της εμπειρίας που έχει η ομάδα της σε τέτοια παιχνίδια: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι  όπως και στο πρώτο ματς στη Ρωσία αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και εμπειρία. Από τη στιγμή που είμαστε στο Φαίναλ Φόρ όλες οι ομάδες θα παλέψουμε για το τίτλο. Νομίζω πως η κατάκτηση του τίτλου είναι μονόδρομος».

Τέλος, η Αντιγόνη Ρουμπέση είπε για τη μεγάλη αυτή επιτυχία: «Δεν ξεκινήσαμε και με το καλύτερο τρόπο το παιχνίδι αλλά δείξαμε ότι θέλαμε παραπάνω τη νίκη και νομίζω πως το βασικό μας «όπλο»,  ήταν η ψυχή που δείξαμε. Απο δώ και πέρα θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έχει μείνει και ένα μικρό αποθυμένο από πέρσι που κατακτήσαμε τη τρίτη θέση στον ίδιο θεσμό και αυτό όσο να ναι σου αφήνει μια «πικρή γεύση». Θέλουμε τον τίτλο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος