ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μόνος με το απόλυτο στην κορυφή ο Ολυμπιακός 15-4 τον Εθνικό

  15.12.2013 13:17       844

Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με το απόλυτο των νικών πλέον ο Ολυμπιακός κι έτσι θα πάει στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Πριμόργιε Ριέκα, στο τρίτο του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν άνετα με 15-4 του Εθνικού στο πάλαι ποτέ πειραιώτικο ντέρμπι, που έκλεισε την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά και πέτυχαν το επτά στα επτά.

Ο Εθνικός προσπάθησε να αντισταθεί στο πρώτο ενάμισι οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του, που ανέβασε στα ύψη τη διαφορά δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο να δώσει χρόνο συμμετοχής τους πιο νέους παίκτες.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-15

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-4, 2-4, 0-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής Χρ. 1, Χατζηκυριακάκης Μ., Ρέβελας, Βουλγαράκης 2, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 1, Βιττέλας, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Τσιάπας, Βουνισέας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Λιαπάκης 1, Καπότσης 3, Φουντούλης Ι. 2, Πρέκας 2, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Τσαχειλίδης, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 4.

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής