ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μόνος στην κορυφή και κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, 15-3 τον ΝΟΒ στο Λαιμό

  25.11.2015 21:39       1296

ΦΩΤΟ: Εντυπωσιακή φάση από το ματς ΝΟΒ - ΟΣΦΠ στο Λαιμό (newsports.eu)

Επίδειξη δύναμης έκανε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, στην έδρα του αντιπάλου του στο Λαιμό, στο παιχνίδι που έγινε εμβόλιμα απόψε για την 7η αγωνιστική, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ερυθρολεύκων (τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής  θα γίνουν το προσεχές Σάββατο 28/11).

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκαν  των «μπέμπηδων» του Κώστα Λούδη με 15-3, κερδίζοντας ένα ακόμα ντέρμπι. Έκαναν το «7 στα 7» και έμειναν από νωρίς μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας επιβεβαιώνοντας την εν Ελλάδι κυριαρχία τους και δείχνοντας πως δύσκολα θα τους αμφισβητήσει κάποιος την πρωτιά και στην τρέχουσα περίοδο. Παράλληλα δείχνουν έτοιμοι για τον σαββατιάτικο ευρωπαϊκό αγώνα στον Πειραιά κόντρα στην κροατική Πριμόργιε Ριέκα.

Ο Ολυμπιακός, με βασικό όπλο την απροσπέλαστη άμυνά του και με πλουραλισμό στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 11-0. Ο ΝΟΒ, που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά, δεν σκόραρε για σχεδόν τρία οκτάλεπτα. Κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Καπότση (που έβαλε και τα τρία του ΝΟΒ), μόλις στο 1.35 πριν από τη λήξη του γ’. Για τον Ολυμπιακό πρώτοι σκόρερ ήταν οι Φουντούλης Ι. και Βλαχόπουλος, που πέτυχαν από 4 γκολ. Την επανεμφάνισή του, μετά τον τραυματισμό του, έκανε ο Γούνας.

Τόσο ο Βλάχος (Πάβιτς, Γαλανόπουλο) όσο και ο Λούδης (Τσαλκάνη, Ζερδεβά) χρησιμοποίησαν και τους δύο τερματοφύλακες που είχαν στη σύνθεσή τους.

Ο αγώνας έγινε υπό κακές καιρικές συνθήκες στο κολυμβητήριο, που κάποια στιγμή στο φινάλε επηρέασε και το φωτισμό από τους πυλώνες.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε 0/8 π.π., 2 περιφέρεια και 1 φουνταριστό, ενώ ο Ολυμπιακός είχε 4/8 π.π., 0/1 πέναλτι, 1 κόντρα, 3 φουνταριστό και 7 περιφέρεια.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-15

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-4, 1-3, 2-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τσαλκάνης Πάβιτς
Βουλγαράκης Μυλωνάκης 1
Δελαγραμμάτικας Δερβίσης
Βελώνιας Γούνας 1
Χρυσοσπάθης Φουντούλης Ι. 4
Γούβης Σμιθ 1
Αφρουδάκης Χρ. Ποντικέας 1
Ελμισιάν Ντόσκας 1
Παπαλουκάς Μουρίκης
Καπότσης 3 Κολόμβος 1
Παπαδόγκωνας Γεννηδουνιάς 1
Καλαϊτζής Βλαχόπουλος 4
Ζερδεβάς Γαλανόπουλος
Καλής
Πάτερος
Προπονητής: Κώστας Λούδης Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Νίκος Λούτας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής