ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΦΟΥΝΣΑΛ

Μορφέσης: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»

  13.09.2019 11:11       935

Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, ένας αγώνας που μπορεί να μας φέρει στην διεκδίκηση των μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (13/9)  στις 10 το βράδυ στο Φουνσάλ της Μαδέιρα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων γυναικών που πραγματοποιείται στο νησί του ατλαντικού.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία, η οποία σύμφωνα με τους αντικειμενικούς παρατηρητές, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση των μεταλλίων.

Ο Γιώργος Μορφέσης, υπεύθυνος της ελληνικής υδατοσφαίρισης και προπονητής που έχει γευτεί στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες με τα εθνικά συγκροτήματα της γυναικείας υδατοσφαίρισης, εκφράζεται σήμερα στην σελίδα της Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα της αντιπάλου ομάδας, αλλά παράλληλα υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται την Ισπανία.

«Αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να είναι αγώνας μεταλλίων. Οι διαφορές τερμάτων μας έφεραν σε ενα νοκ αουτ ματς στους προημιτελικούς με μια ομάδα που είναι φαβορί για μετάλλιο. Θεωρώ οτι έχει ένα μικρό προβάδισμα η αντίπαλός μας και θα πρέπει να καταφέρουμε να εγκλωβίσουμε τα ατού της Ισπανίας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η ελληνική ομάδα είναι σε καλή φυσική κατάσταση, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στα κορίτσια και τους προπονητές τους, άρα χρειάζεται συγκέντρωση ,καθαρό μυαλό και επιθετικότητα! Οι ελληνικές ομάδες έχουν αποδείξει στο παρελθόν οτι σέβονται τους αντιπάλους τους αλλα δεν φοβούνται κανέναν» ισχυρίζεται ο Γιώργος Μορφέσης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ