ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΑΡΙΑ ΘΗΒΑΙΟΥ

«Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο»

  26.01.2021 16:46       3688

Η κυρία Μαρία Θηβαίου, υπεύθυνη του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που εκφράσθηκαν θετικά για το πρόσωπό της σε μια ανάρτηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

«Παρακολούθησα και παρακολουθώ τις τοποθετήσεις σχετικά με τα ψεύδη και κακεντρεχή σχόλια για το πρόσωπο μου.

Νοιώθω βαθύτατα την ικανοποίηση για την άμεση αντίδραση, για την έντιμη θέση, για το ήθος που αποπνέουν οι σχολιασμοί και πάνω απ’ όλα για την συγκροτημένη και εμπεριστατωμένη άποψη που μπορείτε και οφείλετε να έχετε ως πολίτες, ως διοικούντες, ως επαγγελματίες, ως πολιτικοί και πάνω απ’ όλα ως γονείς.

Η στάση και το ήθος σας μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα, όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά, έτσι ώστε στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε εθνικό, να κυριαρχήσει η αλήθεια, η διαφάνεια και η αγωνιστική αξία που προέρχεται από την προσπάθεια να ανυψώσουμε όχι μόνο το σώμα των παιδιών μας αλλά και το πνεύμα τους.

Χαίρομαι και συγκινούμαι βλέποντας ότι οι αξίες δεν έχουν χαθεί, μα πάνω απ’ όλα αυτό το βλέπουν τα παιδιά μας που κατανοούν ότι ασχέτως αποτελέσματος ο καλός και δίκαιος αγώνας είναι στάση ζωής».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ