ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΑΡΑΟΥΖΟΥ

"Μου ταιριάζει η 4η θέση φαίνεται …»

  23.07.2013 19:52       1055

ΦΩΤΟ: Με χιούμορ αντιμετώπισε η Κέλλυ Αραούζου την 4η θέση της και στα 10 χιλιόμετρα

 

Βαρκελώνη (Αποστολή ΠΣΑΤ: ΜάκηςΤσίλκος)

"Ήταν υπέροχη κούρσα, την ευχαριστήθηκα και δεν λυπάμαι που έχασα το μετάλλιο. Αντιθέτως φαίνεται μου ταιριάζει ο αριθμός 4, οπότε ίσως να ’μαι πολύ καλύτερη το 2014. Ναι είμαι χαρούμενη γι αυτό που πέτυχα, σε μια κούρσα, όπως είναι το 10άρι και που είναι ολυμπιακό αγώνισμα".

Είπε αμέσως μετά τον τερματισμό της στην κούρσα των 10 χιλιομέτρων ανοιχτής θαλάσσης η 22χρονη Κελλυ Αραούζου, που ήταν επίσης 4η και στο 5αρι, ενώ μεθαύριο, συνεπικουρούμενη από τον Παγκόσμιο Σπύρο Γιαννιωτη και τον Αντώνη Φωκαϊδη, θα αγωνιστεί στο Μικτό Ομαδικό των 5 χιλιομέτρων.

Ο προπονητής της πάντως Νίκος Γέμελος " χτυπιέται", γιατί πρώτον άνοιξε νωρίς τη επίθεση της από τα 7,6 χιλιόμετρα, αλλά και γιατί δεν πήγε στην ειδικά διαμορφωμένη σχεδία, όπου πήγε ο ίδιος για να της δώσει νερό, όπως κάνουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες. Αυτό για τον Νίκο Γέμελο της κόστισε το μετάλλιο, ενώ η ίδια τόνισε πως "Επειδή είχα κάνει την επίθεση μου και είχα δυνάμεις, δεν σταμάτησα για ανεφοδιασμό, αφού έβλεπα πως ερχόντουσαν, με φόρα οι Βραζιλιάνες και 4-5 αθλήτριες ακόμη. Φοβήθηκα μην χάσω τον ρυθμό μου και γι αυτό συνέχισα. Είμαι χαρούμενη πάντως και με την 4η θέση."

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ