ΤΕΧΝΙΚΗ

Μπαίνει στη μάχη των Παράκτιων Μεσογειακών η Εθνική μας ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης

  13.09.2023 15:52       2520

Στη μάχη της διάκρισης στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μπαίνουν από αύριο Πέμπτη (14/9), μέχρι και το Σάββατο (16/9) οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης.

Την ελληνική αποστολή, που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και κορυφώνει την προετοιμασία της, απαρτίζουν 12 διεθνείς, από την αφρόκρεμα του αθλήματος, με φιλοδοξίες για μετάλλια και μεγάλες αντιπάλους την Ιταλία και τη Γαλλία. Είναι οι:

Καλτσουκαλάς Γιώργος (Δελφίνια Περιστερίου), Παναγιωτίδης Γιώργος (ΚΟ Καλαμαριάς), Αρμουτσής Μάριος (ΚΟ Καλαμαριάς), Μαντζάκος Γεώργιος (Γλαύκος Περιστερίου), Καλφίδης Ηλίας (ΚΟ Καλαμαριάς), Καρατσιβή Αθανασία (Νίκη Βόλου), Τελιούση Ιφιγένεια (ΚΟ Καλαμαριάς), Καπέρδα Γιολάντα (Άλμπατρος Ιωαννίνων), Παντελόγλου Λυδία (Νίκη Βόλου), Τσιγκόϊα Βασιλεία (ΙΟ Θεσσαλονίκης), Περάκη Γεωργία (ΝΟ Χανίων), Τσιάνου Σοφία (ΑΟ Αιγαίου). Τους βλέπετε στην κεντρική φωτο.
 
Προπονητής: Γιάννης Καλαϊτζογλίδης (Ομοσπονδιακός τεχνικός). Αρχηγός αποστολής: Ηλίας Ξιάρχος (Μέλος του ΔΣ ΚΟΕ, Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης, Ταμίας CMAS).
 
Οι προκριματικοί και τις τρεις ημέρες θα ξεκινούν το πρωί στις 9:30 και οι τελικοί στις 17:30. Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.
 
Competition manager είναι ο Ηλίας Καλαμαρίδης και Τεχνικός εκπρόσωπος της Παγκόσμιας (CMAS) για τη διοργάνωση ο CMAS Director Finswimming Commission Αλέξανδρος Ξιάρχος. Οι αγώνες θα γίνουν με την παρουσία της Προέδρου της CMAS Anna Arzhanova και του CMAS president of sports Committee Michel Gaunard.
 
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής